За нас


zanasНашата мисия


ИВЕРО ЕООД развива дейността си в съответствие със съвременните изисквания на бизнеса и предлага решения в областта на автомобилният мениджмънт за фирми, организации и частни лица.

За нас най-важен е клиентът и стремежът към изграждане на доверие и дълготрайни партньорски взаимоотношения с него. Нашите основни принципи повеляват да бъдем винаги коректни към нашия екип, към нашите клиенти и партньори.
Кои сме ние

ИВЕРО ЕООД
е специализирана в сферата на автомобилният мениджмънт и транспортa предлагайки професионални решения за фирми, организации и частни лица със собствен или нает автопарк.


Наши партньори са фирми доставчици на автомобили и резервни части, лизингови и застрахователни дружества, сервизни комплекси и доставчици на оборудване за транспортната индустрия.Възползвайки се от нашите продукти, вие пестите пари, време и нерви, които да инвестирате в основната си дейност. Нетрадиционното мислене на нашия екип и индивидуалната работа със всеки клиент ни дава възможност да предлагаме изключително креативни и ефективни решения във всеки конкретен случай. Основната ни цел е създаване на дълготрайни и ползотворни отношения с нашите бъдещи и настоящи клиенти.